Tetten

Tetten. Borsten. Twee klompjes vet, een fascinatie voor velen.

Dat grotendeel van de mannen opgewonden geraakt bij het zien van borsten is geen geheim meer, maar ik merk op dat de fascinatie niet stopt bij mannen alleen.

Wanneer ik een instagramfoto post waar duidelijk wat cleavage te zien is kan ik steevast rekenen op de commentaar van enkele oppervlakkige kerels, maar ook van enkele grietjes. Jaja, grietjes.
Voor wijven die niet verder geraken dan een A-cup is het vaak not done om als rondborstige dame (dame, haha!) een foto te posten of een outfit te dragen waarbij je rondingen zichtbaar zijn.
Dan zoek je aandacht of probeer je kerels op te geilen.
Toch, liefste A-cup meisjes? – Nee. Gewoon, nee.

Laat mij voor eens en altijd de vooroordelen uit de wereld helpen en jullie vertellen dat het met een D-E-F-.. cup gewoon onmogelijk is om die 2 te verstoppen (en hé, waarvoor is dat nodig?).
Ik kan jullie vertellen dat het voor ons – zij die “gezegend” zijn met een grotere boezem- niet plezant is om op te merken dat mannen geen idee hebben welke kleur je ogen hebben, omdat ze tijdens een conversatie te druk bezig waren met het staren naar je borsten.
Het is heus niet plezant om €100 aan een bh te moeten uitgeven omdat de goedkopere exemplaren nu eenmaal de wetten van de zwaartekracht niet lijken te snappen. Het is niet plezant om tijdens het sporten pijn te hebben aan je tieten, en rare blikken te krijgen als je ze vasthoudt tijdens het lopen.
Maar het is vooral niet leuk om op basis van zoiets beoordeeld te worden en van andere meisjes commentaar te krijgen (waarom doen wijven dat toch altijd?).

 

Liefste A-cup meisjes, ik ben soms zò jaloers op jullie. Ik vind jullie zò mooi in een strapless bikini of jurk met open rug (bh, anyone?), ik vind jullie zo mooi als jullie een coltrui aanhebben (waarin wij D-cuppers dan weer lijken alsof onze tieten aan onze kin beginnen en onder onze navel eindigen), wanneer jullie een aansluitend hemdje dragen zonder dat de bovenste knoopjes dreigen om er af te springen en in de ogen van de kerel voor je neus terecht te komen.
Hey, ik snap heus wel dat voor sommigen onder jullie de drang naar een grotere boezem groot is (lang leve de media!), maar beseffen jullie dat jullie ook mooi zijn zoals jullie zijn? En dat tieten ook maar gewoon tieten zijn?

3 gedachten over “Tetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *