CaseCompany CityMarble™

CaseCompany is een bedrijf in Gent (my hometown) waar je al een tijdje je favoriete foto kan laten printen op o.a telefoonhoesjes en laptop sleeves.
Ik ben een grote fan van personaliseren dus liet ik enkele weken terug een cover printen met de favoriete foto van mij en mijn lief, en ik bestelde er ook één als cadeautje voor mijn beste vriendin (lief hé? I know).

Ik kreeg vorige week te horen dat CaseCompany een gloednieuw concept lanceert: CityMarble™.

CityMarble™ is een nieuwe en originele manier om je eigen smartphone hoesje te ontwerpen. Aan de hand van een plattegrond, zoals bij Google maps, kan je een eigen patroon creëren dat je op een case kan laten printen.

Klinkt ingewikkeld hé? It’s not.
Ik ben de grootste duts als het op computergedoe aankomt, en ik slaagde er perfect in om een zalig hoesje te maken op zo’n 5 minuten. Geloof mij: if I can do it, anyone can do it.

  • Je klikt op “zelf ontwerpen” en kiest een type gsm.
  • Dan kies je een cover (je kan een gekleurde rand kiezen, een flip-cover, een harde, een soft,..).
  • Vervolgens klik je op “citymarble” en geef je een locatie in.
    (Ik vond het moeilijk om te kiezen tussen mijn thuisstad, en Parijs. De eerste stad waar ik op reis ging met mijn lief.
    Ik koos toch maar voor mijn geliefkoosde Gent, het is de stad waar mijn hart ligt, maar in de toekomst volgt Parijs zonder twijfel. De cases zijn echt ZO mooi!)

 

IMG_6697

 

  • Je kan nog verder gaan met personaliseren, en super makkelijk switchen tussen verschillende stijlen en emoji’s toevoegen om de case nog unieker te maken.That’s it.

De verzending is trouwens ook super snel, en de case wordt geleverd in een super mooi zakje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op https://casecompany.be/citymarble/.
Hoesje besteld? Tag me gerust in jullie foto’s, of mail me maar, zodat ik kan zien hoe mooi jullie ze hebben gemaakt, en wat jullie favo stad is.
Have fun!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *