All cheap Sunglasses

Ik ben een absolute (zonne)brillen addict. Ik heb zonnebrillen (en gewone brillen) van alle mogelijke merken, in alle mogelijke vormen en kleuren.
Naar mijn mening kan een leuke zonnebril (net zoals een leuke tas) je basic outfit instant upgraden.
Everything I like is expensive; story of my life.
Zonnebrillen zijn geen uitzondering. Ze zijn echt belachelijk duur.

 

All cheap sunglasses -de naam zegt het zelf- zorgt voor een (énorm groot en) betaalbaar aanbod in zonnebrillen. De modellen die ze aanbieden doen je vaak terug denken aan enkele toppers van bekende merken, maar dan zonder het prijskaartje.
Voor een zonnebril naar keuze betaal je €7,95, de 2de bril krijg je aan €6,00 en vanaf de 3de bril betaal je maar €5,00.
I kid you not. Voor de prijs van een Mcmenu bij McDonalds heb je een bril
(Leuke vergelijking hé? Haha)!

 

Toen ik werd gecontacteerd door het team van allcheapsunglasses was ik dus uiteraard ook super enthousiast, maar tegelijk ook een beetje sceptisch.

De brillen zien er super uit, maar voor deze prijs kan ik niet echt iets degelijk of kwalitatief verwachten, toch?

 

Er is echt zo veel keuze op de site dat ik toch wel een half uur bezig was om 2 brillen uit te kiezen.
Kiezen is verliezen, toch? En euh, twijfelen? Me? Never. – kuch kuch –
Ik koos uiteindelijk voor de modellen “Lille-black” en “Shanghai- white”, al ben ik ook hopeloos verliefd op de “New York- smoke” en “Arezzo – brown”,en hoop ik deze ooit ook van mijn verlangslijstje te mogen schrappen.

Goed, ik dwaal af. Jullie willen weten of ik voor dit lage bedrag brillen ontving die schuin op mijn neus stonden, en die na 2x dragen klaar waren om door Ivago afgehaald te worden.
Volmondig: Nee.

De brillen heb ik gedurende enkele weken met mij meegesleurd naar BBQ’s, strandwandelingen, meetings, enz. Ze stonden op mijn kop, op mijn neus, lagen in de auto of los in mijn tas rondgeslingerd. Ik deed er alles (of misschien zelf nog meer) mee dan met mijn dure brillen.

All cheap sunglasses werkt rechtstreeks samen met de fabrikanten waardoor zij de beste prijs-kwaliteit verhouding op de markt kunnen aanbieden, en dat merk je.
De brillen zijn nog steeds in perfecte staat, en ik kreeg talloze complimentjes over de leuke modellen.
Ze zien er alles behalve “cheap” uit!
Voor iedereen die op zoek is naar een leuke zonnebril, zonder diep in de buidel te moeten tasten: www.allcheapsunglasses.be

(Oh, en nog een pluspuntje: voor 17u besteld = morgen in huis door postNL voor maar €1,95 extra)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *