Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate is een olie die je ‘s avonds voor je gaat slapen op je gelaat aanbrengt.
Het herstelt de huid tijdens je slaap.

 

Nachtvezorging is echt ontzettend belangrijk, want het is ‘s nachts dat het vernieuwingsproces van de huid het drukste bezig is. De huidcellen vernieuwen zich dan sneller dan overdag, en ‘s nachts is je huid ook het meest ontvangrijk voor actieve ingrediënten.

 

Let op, Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate is geen serum die je onder je nachtverzorging aanbrengt en die direct in de huid dringt.
Het is echt een mix van allerlei soorten oliën (hondsroosolie, sleutelbloemolie, korianderzaadolie, lavendel olie, rozemaerijnolie, rozenolie, zonnebloemolie), extracten zoals komkommerextract, kurkuma-extract en jasmijnextract
en ook geheel zonder parfum, zonder parabenen en 99,8% (whuuuut?!) natuurlijk.
Geen parabenen, parfums of minerale oliën.
Je favo nachtcrème er boven aanbrengen kan, maar het moet niet.

 

‘Dit krachtige elixir op basis van planten werkt de hele nacht om de huidbarrière te regenereren, te repareren en te herstellen, met als resultaat een huid die er ’s ochtends jonger uitziet. Biedt de huid ’s nachts, op het moment dat ze het meest receptief is, de essentiële voeding.’

 

 

Mijn ervaring:

 

Ik lees op verschillende sites dat bepaalde oliën in Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate niet geschikt zijn als je een gevoelige huid hebt. En, zoals jullie allemaal al weten heb ik een enorm gevoelige huid. Nuja goed, ik geloof niet direct wat ik lees en ga (speciaal voor jullie natuurlijk) de test zelf aan.

Ik verwijder alle make-up en reinig mijn gelaat grondig, zoals elke avond.
Daarna breng ik enkele druppeltjes van Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate aan op mijn gelaat.

Het eerste dat me opvalt is de kruidige geur waar heel duidelijk lavendel uitspringt.
Absoluut geen lavendel-achtig iets, als je begrijpt wat ik bedoel.. Het is echt de natuurlijke geur van lavendel zoals op de locale marktjes in de Provence. Heerlijk!

Ik wacht op het prikkend gevoel.
Nope. Niets.
Ik ben al een beetje gerustgeld, maar hey, wie weet word ik morgenochtend wel wakker met een kop vol pukkels hé.
Thank god, alweer: nope.

Ik gebruik het concentrate enkele aansluitende weken en merk echt zichtbaar verschil.
Ik merk dat kleine droogterimpeltjes verminderen, maar vooral dat mijn huid er uitgerust uitziet, en veel beter gehydrateerd is dan anders.

En euh tot slot, dat kleine glazen flesje -het ziet er heel medicinaal uit-, komaan, hoe cute is dat? Ik vind het echt super mooi staan op mn nachtkastje, en net omdat het daar staat vergeet ik het voor het slapengaan ook nooit aan te brengen.

Ik zou zeggen: aanrader!

www.kiehls.com

Een gedachte over “Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *