RENT2PARTY

Het lief en ik zijn gaan samen wonen.

Na slapeloze nachten, wekenlange “verbouwingswerken”, schilderen, schuren, en alles wat gepaard gaat met “moving in together” zijn we er geraakt.

We made it! Yay!

 

Verhuizen = housewarming. Du-uh.
Aangezien we geen zin hadden om 40-man ons nieuw huisje te laten afbreken besloten we om dat buiten te doen.

RENT2PARTY is een verhuurbedrijf van feestmaterialen uit Dendermonde. Je vindt er tenten, stoelen, tafels, springkastelen, en nog veel meer.

 

Thank god for RENT2PARTY.
Die mannen hebben echt aaaaalles voor een geslaagd feestje. De 2 broers die eigenaar zijn van de zaak die zijn kei vriendelijk, weten waarover ze het hebben, en ze komen alles nog eens aan huis leveren ook. Score!
Ik koos o.a voor lichtgevend kubussen als “stoelen” voor die late uurtjes buiten onder mijn tent, en enkele verlichtingsslingers. Instant sfeer!

 

 

De kubussen kunnen in felle kleurtjes worden gezet, of gewoon in neutraal wit, EN ze zijn party proof (je mag er zelf mee smijten in een zwembad). Ze zijn ideaal om op te zitten, en de verlichtingsslingers zorgen er voor dat je op een stijlvolle manier toch nog voldoende licht hebt om te zien wie net iets te zat aan het worden is.

 

 

Ook wie zoekt naar een DJ, verwarmingselementen voor buiten, een popcornmachine, beamers, diepvriezers, een hindernissenbaan, of een ballenbad is bij RENT2PARTY aan het juiste adres!

 

 

Feestje? Neem eens een kijkje op http://rent2party.be. Je vindt zonder twijfel wat je zoekt!

 

 

Vestiging 1:

Sint-Gillislaan 114

9200 Dendermonde

 

Vestiging 2:

Stationsstraat 63

9860 Scheldewindeke

 

Info@Rent2Party.be

Info@R2P.be

 

Vercruyssen Mike: 0473/39.53.64

Vercruyssen Jens: 0494/03.52.84

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *