TCHIN VITTEL @ eat! BRUSSELS drink! BORDEAUX.

Wijvenshit kreeg dankzij Vittel dit weekend de kans om in het kader van het festival eat! BRUSSELS drink! BORDEAUX aan een bistronomische workshop deel te nemen.

 

 

 

Een bistronomische workshop gegeven door de enige echte topchef Bruno Antoine, bijgestaand door de sommelier Vicky Corbeels.

 

Vicky Corbeels is een toffe, spontane, en kei knappe vrouw (zo niet dat blond met blauwe ogen en dikke tetten knap. Maar echt knap. No nonsense knap, you know..) en zij gaf ons bij de aanvang van de workshop enkele interessante weetjes mee.
Wist je bijvoorbeeld dat dankzij het dagelijks drinken van 1 fles Vittel water je ¾ van je dagelijkse hoeveelheid kalcium binnen krijgt?
Wist je dat Vittel ideaal is tijdens de maaltijd, om je smaakpapillen te neutraliseren zodat je opnieuw kan genieten van het volgende smaakpalet?
Now you do.

 

 

Na de intro mochten we zelf aan de slag gaan met 2 topchefs. Zij toonden voor, commandeerden ons alsof we echte keukenprinssesen waren -terwijl we echt geen flauw idee hadden wat we deden, en er gewoon voor wouden zorgen dat die prachtige keuken niet in brand vloog, of dat er niemand met een méga snijwond naar het ziekenhuis moest gevoerd worden-, en zorgden voor een onvergetelijke namiddag.

We maakten bijvoorbeeld een mooi bordje met pistachio meringue, Qinoa met munt, aardbei, en granaatappel. Yum!

 

Toen de workshop erop zat kregen we een leuke kartonnen picnicmand mee met enkele VITTEL goodies, maar vooral boordevol met allerlei lekkers.
Het enige dat ons nog stond te doen was een leuk plekje zoeken in de gezellige VITTEL CHIN ruimte en smullen! Uiteraard met een lekker glas Vittel (want ’t moet niet altijd wijn zijn hé!).

 

 

 

Ik zal binnenkort voor jullie ook enkele van leuke receptjes die ik meekreeg posten.
DO TRY THIS AT HOME.
 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *