Edgard & Cooper

 

 

Edgard & Cooper zijn 2 viervoeters met een missie: alle huisdieren gezond en vers laten eten. Hiervoor hebben ze ’s werelds eerste brok ontwikkeld met 100% vers vlees, en 100% natuurlijk.

 

Edgard & Cooper” is een nieuw merk die hondenvoeding (en al wat daar bij komt kijken) op de markt heeft gebracht. Een merk waarbij de focus echt volledig ligt op het welzijn van JOUW HOND.

 

Het merk is tot stand gekomen nadat de baasjes van Edgard en Cooper (de schattigste honden ooit, na mijn honden dan uiteraard) onderzoek deden in de hondenvoedingsindustrie.
De ene hond, Edgard, een Franse bulldog was namelijk ziek. Hij had last van verschillende allergieën, darmproblemen, etc.
Cooper, de andere, een Engelse cocker, had geen medische problemen ofzo, maar was gewoon een moeilijk eter.
De baasjes van E&C vroegen zich af wat er nu net allemaal in hondenvoeding zit, welke effecten dat heeft op onze trouwe viervoeters, en welke ingrediënten of toevoegingen nu net niet goed waren voor hun honden.

Veel fabrikanten gebruiken bijvoorbeeld vleesmeel. Een poeder van vlees. Klink aantrekkelijk hé? Jakkes.

 

 

Edgard en Cooper maakt hondenvoeding met echt vlees. 100% vers vlees zelf, hoe zot is dat?
Alle recepten zijn nauwkeurig uitgebalanceerd en samengesteld (met oa hulp van de universiteit) en zitten boordevol aminozuren, vitaminen, mineralen.

 

 

 

Ok. Genoeg met the sales pitch.

 

Ik kan 30 pagina’s schrijven over wat ik denk van de voeding, maar als mijn schatjes hun neus optrekken en de andere kant op lopen als ik hun kom brokken neer zet mag ik toch nog naar de winkel lopen om een nieuwe zak voeding.

 

Dus…. De test.

 

 

Ik kan jullie absoluut niets vertellen over de smaak, de knapperigheid of de geur, maar ik kan wel zeggen dat in ongeveer zo’n 0,5 seconden de vollédige kom voeding leeg was. En met leeg bedoel dat hij blonk als een spiegel en dat er geen spoor van whatsoever meer over bleef.

Dus… mission accomplished ! Thank you Edgard & Cooper !

 

 

Wist je trouwens dat 10% van de nettowinst naar het goede doel gaat?
Win win! Yessss!

 

 

Edgard & Cooper hebben ook heerlijke (allé, dat vinden mijn doggies toch hé) koekjes op de markt.
Ik geef ze als tussendoortje, of maak er een gezond ijsje van;

 

 

 

Ik vul een leeg flesje (van bijvoorbeeld water) met enkele snoepjes en brokjes, en wat worteltjes (of iets anders gezond/lekker) en vul ongeveer ¾ ervan met water.
Enkele uurtjes in de diepvries, and.. done.
Met een scherp mesje snijd ik de bovenkant van het flesje en ik verwijder makkelijk het plastic.
Easy peasy. Klaar om te smullen!

 

 

www.edgardcooper.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *