KUSMI TEA // Brussel

Kusmi Tea heeft afgelopen vrijdag de opening van hun nieuwe winkel gevierd, en ik was er bij. Yay!

 

 

Op de beroemde grasmarkt te Brussel kan je een nieuw thee-rijkdom vinden. Zo goed als het volledige gamma van Kusmi – die al sinds 1867 zorgt voor de fijnste en meest kwalitatieve thee’s en zijn oorsprong vindt in Parijs- is er verkrijgbaar, van de traditionele smaken tot de origineelste melanges.

 


Ook alles wat je nodig hebt om je thee te bereiden of op te dienen kan je er vinden.
Zo hebben ze bijvoorbeeld originele houdertjes voor je (losse) thee, en to die for thee kannetjes.

Ook de exclusieve nieuwe “collectie” “Lov Organic” (ruime selectie bio-infusies) is er -in een speciaal daarvoor voorziene corner van de winkel- verkrijgbaar.

 

 

Kusmi wil op termijn het aantal winkels in België  uitbreiden naar andere grote steden zoals Antwerpen, Brugge en Gent. Stiekem hoop ik dat ze snel aan de slag gaan in Gent, al is het misschien beter voor mijn portemonnee dat ze daar nog even mee wachten. Haha.

 

 

Mijn favoriete thee’s zijn de “strawberry green tea” en  -de nieuwste aanwinst- “roos/framboos” die werd gemaakt door een samenwerking met Alain Ducasse.
Die laatste wordt verpakt in een super mooie witte doos (alleen daarvoor zou je hem kopen), en is bovendien ook de eerste witte thee ontwikkeld door Kusmi. Ik moest hem proberen. I couldn’t resist.

 

 

 

2 gedachten over “KUSMI TEA // Brussel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *