ByHinke

Bags, bags, bags!

 

Hinke, mama van 3 kinderen, met een méga talent. Naaien.

7 jaar geleden begon Hinke een eigen naaiatelier onder de naam “Studio Stikwerk” en inmiddels is haar man ook een deel van haar bedrijf, samen met enkele naaisters.

Vanuit haar eigen huis met de kinderen rondom maakt Hinke de mooiste exemplaren. Stuk voor stuk pareltjes.

 

Via “Studio Stikwerk” werkt Hinke voor diverse tassenlabels in Nederland.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat Hinke droomde van een eigen label, en dat deze ook niet lang uitbleef. ByHinke.

Bij ByHinke kunnen mensen een tas op maat bestellen, volledig naar eigen wens, maar ook winkeliers kunnen er aankopen. Die winkeliers kunnen hun “eigen collectie” samenstellen door modellen en kleuren te kiezen die voor die specifieke winkel daarna worden gemaakt. Telkens uniek, geen grote oplages en massaproductie.

 

Momenteel gebeuren alle bestellingen via social media of e-mail, maar Hinke droomt van een eigen webshop.
To be continued?

 

 

Wat vinden jullie van mijn tas?
Ik ben er alvast verzot op. Ik neem hem dagelijks mee naar het werk. Hij is ruim genoeg om mijn alledaagse spulletjes mee te dragen, maar ook mijn agenda (die vrij groot is) past er perfect in, en er is zelf plaats voor een flesje water, en mijn toilettasje.
De kwaliteit van het leder is subliem, de afwerking top, en euh.. ik heb nog niemand anders met dezelfde zien rond lopen. En oh ja, de tassen zijn verrassend betaalbaar!
Hoe zalig is dat?

 

 

 

2 gedachten over “ByHinke

  1. HEY HINKE, WAT EEN SUPER LEUKE TAS, IK BEN DE MOEDER VAN MELANIE, ( MELZ )EN ZOEK EEN TAS VOOR OP VAKANTIE, DEZE LIJKT ME HANDIG, EEN RITS VOOR DE DIEVEN. MAAR EEN LEUKE PORTEMONNEE ERBIJ LIJKT ME GEWELDIG. LAAT ME WETEN OF DIT GAAT LUKKEN.
    WAT ZIJN DE MATEN ? HIJ MOET OM MIJN SCHOUDER KUNNEN HANGEN EVENTUEEL VOOR MIJN BUIK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *