Homie airfryer + €30 KORTING !

Airfryers zijn de nieuwste hype, en ik sta te popelen om alles wat mijn leven (in de keuken) vergemakkelijkt te proberen dus… hey there, welcome homie!

Waarom een airfryer you ask? Airfryers zijn namelijk de ideaal als het gaat om het op een meer gezonde en verantwoorde manier bereiden van voedsel zoals frietjes en snacks, vlees, vis, broodjes,..

Homie airfryer werkt door middel van rondcirculerende lucht met stoomsysteem dus je maakt alles klaar zonder vetstoffen. Doordat je geen boter of olie toevoegt aan wat je wil bereiden is het eten uit een Homie Airfryer veel minder vet ten opzichte van een frietketel of simpelweg bakken in de pan.
Eerlijk is eerlijk; ik had een beetje schrik voor de smaak. Mijn eten in een machine droppen, op een paar knopjes drukken en gewoon verder netflixen tot ik gepiep hoor.. sounds to good to be true.
Maar neen, echt waar, zo wel de smaak als de voedingswaarde worden behouden, waardoor het eten niet alleen gezonder, maar super smaakvol is.

 

 

Zoals jullie weten is het voor mij héél belangrijk om jullie van correcte info te voorzien en niet zo maar random merken of producten te promoten. Daarom test ik dus ook alles zorgvuldig uit.
Ik probeerde echt tientallen verschillende gerechtjes met mijn nieuwe vriend (haha see what I did there?) gedurende enkele weken.

Voor het bakken van taarten of cakes heb je een speciale baking pan nodig en die wordt (uiteraard) niet standaard bijgeleverd, wat ik wel een minpuntje vind. Ik was namelijk kei benieuwd om muffins of zoiets te bakken. Maar goed, cake.. to be continued.

Ik bakte wel heel succesvol frietjes, kaas- en gewone kroketten, gepaneerde scampi, mini burgers en croques, broodjes, en het lief bakte er zelf frikandellen mee.
De Homie Airfryer is verrassend eenvoudig in gebruik. De temperatuur via touch aanpassen, idem dito met de tijd (super simpel, I swear. Gewoon op de + of – drukken) en op de startknop drukken.

 

 

Oh ja! Nog enkele pluspuntjes? Geen geur! Dus geen frietlucht die doorheen je volledige huis walmt. Alles behalve luidruchtig!
En en en.. super snel! Ik hoor vaak dat airfryers enorm lang nodig hebben om je gerechten klaar te krijgen maar op enkele minuten tijd zijn de meeste dingen klaar. Knoflookbroodjes en mini pizza maak je bijvoorbeeld in minder dan 5 minuten!

 

Overtuigd?
Bestel nu je Homie Airfryer op http://homie-athome.com en krijg met
code “wijvenshit”
€30 korting!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *