GLO from desk to date night.

Glo Beauty is de make-up branch van het merk GLO SKIN BEAUTY en daar zal ik het vandaag voor jullie over hebben.

De huidvoedende, talk-vrije make-up biedt een hoge uv bescherming, en is verrijkt met een antioxidantenmix: vitaminen A,C,E, en groene thee extracten.
De kwaliteit en zuiverheid van de producten beschermen de huid tegen vrije radicalen en zorgen voor een mooie en gezonde huid zonder de poriën te verstoppen.

 

 

Glo Beauty bracht onlangs de limited edition kit “From desk to date night” uit.
Een leuk uitziende verpakking met daarin:
– Mini oogschaduw quad – cityscape
Blush – Flowerchild
– Precision lip pencil – Soulmate
Gloss – Cupcake

 

Met de “From desk to date night” kit brengt Glo Beauty de ideale kit om van een alledaagse kantoor look eenvoudig om te schakelen naar die ideale date night look, in no time.

 

 

Het oogschaduw palletje bevat 4 mooie kleuren. Iedereen kent het wel, je gebruikt 2 kleuren uit je pallet en de rest blijft onaangeroerd. Te fel, te flets, niet passend bij je huid-haar- of oogkleur,.. This is not the case here. Echt, iedereen kan deze kleurtjes dragen;
een zacht licht grijs/paars, 2 beige/peachy tinten, en 1 donkere grijs/zwarte.
Voor overdag gebruik je de lichtere en neutralere tinten, en naar de avond toe werk je je oogschaduwlook een beetje op door het donker grijze in je ooghoeken aan te brengen en goed in te blenden.
Het oogschaduwpalletje is ook heel klein en compact en met duidelijke spiegel. Ideaal dus voor in de handtas.

 

De blush is een klein rond doosje met een sprookjesachtig licht roze poeder. Ideaal om op de appeltjes van je wangen aan te brengen voor een gezond blosje, of om gewoon heel licht als extra highlight  op de jukbeenderen en neusbrug.

Soulmate is een prescision lip pencil in een vrij neutraal beige achtige kleur die zijdezacht over de lippen gaat. Hij zorgt niet echt voor extra kleur en kan vrijwel onder elke lipstick worden aangebracht.
Ik omlijn mijn lippen en kleur ze dan volledig in. Op deze manier creëer ik een perfecte long lasting basis voor mijn lippkleur.

Cupcake gloss tot slot is het laatste productie uit deze box.
Het is een lipgloss in een zacht roze-crème kleur. Ideaal voor deze zomer. Ik breng deze aan bovenop het lippenpotlood en effectief, mijn liplook gaat toch zo’n 5 uren mee. Long lasting lipgloss, met voedende bestanddelen, en met een verfrissende munt-achtige geur er bovenop.

 

 

Test. Test. And test some more.
Mijn eind conclusie van dit setje?

De oogschaduwpoedertjes blenden heel gemakkelijk, de blush is heel licht en misschien net een tintje te licht voor mij om als blush te gebruiken -daarom gebruik ik hem enkel als highlighter of als oogschaduw- maar geeft een prachtige glow, echt zo’n gezond gloedje.
Het lippenpotlood zit standaard als vaste waarde in mijn handtas. Mijn liptick blijft met dit potloodje als basis zooo lang zitten. Zalig! Het kleurtje “soulmate” is zo neutraal dat ik hem gebruik onder alle lipsticks gaande van fel roze naar rood naar nude tinten. Echt een winner!
Tot slot ben ik niet zo’n fan van de lipgloss. Het kleur is super mooi en zomers, en yum die muntachtige geur en dat zijdezachte (iets wat kleverige) gevoel. Hij blijft héél lang zitten en ruikt heerlijk. What’s not to love, you ask? Haha. Ik ben gewoon een beetje dramatisch.
De tube is voor mij gewoon zoooo veel te klein. Ik gebruik hem bijna alle dagen waardoor ik waarschijnlijk binnen 2 weken al zonder zit.

 

Desk to datenight is echt wel de ideale – just to be sure- kit voor in je handtas. Het enige dat ik nog zou toevoegen is een een concealer om even onder de ogen op te lichten, en een goed vettig zwart oogpotlood om je ooglook iets meer die smokey touch te geven.

Wist je dat GLO SKIN BEAUTY ook een volledige skincare lijn heeft?
Na het proberen van hun make-up ben ik er alvast super benieuwd naar geworden. Jullie ook?

 

http://www.gloskinbeauty.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *