Exuviance gelaatsverzorging //  fruitzuurpeeling

Ik heb vandaag iets nieuw uitgetest. Speciaal voor jullie! (Ja oké, en ook een beetje voor mij aangezien ik hier al kei lang nieuwsgierig naar ben). Een nieuw merk: Exuviance. Niet nieuw op de markt, maar nieuw voor mij. Ik had er uiteraard al van gehoord, maar had er nog nooit iets van geprobeerd.
Een nieuwe behandeling: een fruitzuurpeeling.
Vandaag was ik te gast bij Charlotte van Exuviance. SPANNEND !

Exuviance huidverzorgingsproducten werden ontwikkeld door dermatologen, wereldleiders in anti-agingdermatologie, en hebben een klinisch bewezen werking. De producten worden aanbevolen en gebruikt door huidverzorgingsexperts wereldwijd. De wetenschappelijke kennis en de fascinatie voor schoonheid maakt Exuviance tot een autoriteit op het vlak van huidverzorging.

 

Na een kwartiertje uitleg mocht ik plaats nemen op de behandelstoel, werd ik lekker ingeduffeld, kreeg ik een mottig kapje rond mijn haar, en kon ik genieten van een deugdoende gelaatsverzorging.

 

Niets speciaal zou je denken, toch? Jaja, toch wel. Hier komt het.
Exuviance werkt namelijk met fruitzuren en is een van de leiders op de markt als het aankomt op fruitzuurpeelings.

 

 

Wat doet een fruitzuurpeeling nu net?
Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt bovendien voor huidverbetering. Het is ideaal als anti-age verzorging en werkt echt heel diepgaande waardoor prachtige resultaten kunnen bekomen worden, maar het is ook perfect voor mensen met effectieve huidproblemen zoals acné. Voor elke huid of elk probleem hebben ze een aangepaste (fruitzuur)peeling zodat iedereen heel doelgericht op zijn/haar huidproblemen kan gaan werken.

 

Nuja oké, fruitZUUR. Dat klinkt pijnlijk hé? En wie wil nu iets pijnlijk op zijn/haar gelaat? Heh? Tell me! Wie?
Ik, blijkbaar.

Needless to say eigenlijk, maar ik liep dus met een klein hartje (en een grote mond, you know me) de behandelruimte binnen.
Ik had schrik dat het pijn ging doen (jaja, ik ben soms een neut), en schrik dat ik met een rode of geirriteerde huid zou buiten stappen. Ik heb namelijk niet zo’n gemakkelijk huidje, en aangezien ik in de schoonheidssector werk moet ik er toch altijd een beetje degelijk uit zien..

 

Een beetje tetteren, make-up verwijderen, een grondige huidanalyse, een dubbele reiniging en daar was het dan… “Ik ga nu beginnen met je fruitzuurpeeling”.

PIIIIJJJJJN! Hahaha nee, mopje.
Ik voelde een lichte tinteling en heel eventjes een -perfect normaal- vaag prikkend gevoel .
Charlotte stelde me ook direct gerust. Zo vertelde ze me dat indien er ergens huidirritatie zou opduiken de peeling direct kon geneutraliseerd worden, vertelde ze me stap voor stap wat ze deed en wat ik kon verwachten, en kreeg ik een shitload aan boeiende info mee.

 

 

En nadien?
Mijn huid voelde al direct na de behandeling heel erg zacht aan.
Ik heb nergens een pukkeltje, nergens een droog vlekje, niets. Mijn huid voelt niet trekkerig aan en heeft ook geen doffe uitstraling. Integendeel.
Mijn huid voelt niet alleen als een babyvelletje maar ziet er ook zo uit.
Ik kan het echt iedereen aanraden! Erewoord.

 

Ik nam -uiteraard, hoe kan het ook anders- ook nog enkele productjes mee naar huis waaronder een reiniging, masker, dagcrème en een bodylotion.
Na de gelaatsverzorging en peeling start ik dus ook dagelijks zelf met de productjes Exuviance.
Binnenkort kan je alles lezen over mijn Exuviance thuisverzorgingsritueel inclusief mijn ongezouten en eerlijke mening (as usual).

Stay tuned!

 

 

https://hdpesthetic.be/nl/

 

(Voor wie benieuwd is naar de verzorgingsproducten van Exuviance; ze hebben ook een webshop! https://hdpesthetic.be/nl/producten/exuviance/)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *