De wijnbox

Er is iets nieuw dat mijn aandacht getrokken heeft.
Een box met wijn, en ze noemen het -dit raad je nooit- DE WIJNBOX.

 

Hoe werkt het?

 1. Je kiest het type dat bij je past. Fijnproever, avonturier, of genieter.
  Avonturier:  Het kan niet gek of avontuurlijk genoeg voor mij, en je wil je het liefst zo veel mogelijk door nieuwe dingen laten verrassen.
  De wereld is jouw speeltuin en daar maak je dan ook gretig gebruik van.
  Je kan kiezen uit verrassingsboxen.

  Fijnproever: Genieten doe jij met lekker eten, tijdens een gezellige avond met vrienden,.. en uiteraard met een lekker glas wijn. Je weet wat je wil, en welke smaken jij verkiest, maar je experimenteert ook eens graag.  Je kan volledig zelf je wijnbox samenstellen en zelf de wijnen kiezen die je graag eens wil ontdekken.
  Genieter: Geen reden is betaal genoeg om te feesten of te genieten. Je leeft volledig in het moment. Je kan kiezen uit een van de themaboxen.
 2. Laat je wijnbox bezorgen.
  Je kan de wijnbox laten leveren waar je het wil. Super leuk om te laten leveren bij je vriend/vriendin of familielid om cadeau te geven. Altijd geleverd in een leuke verpakking… De Wijnbox.
 3. Proeven, ontdekken, genieten.
  Say no more, toch?

 

 

Ik heb ondertussen al enkele flesjes geopend uit mijn op maat gemaakte wijnbox and I must say.. ik ben onder de indruk. De wijnen zijn verrassend kwalitatief.
Ook de box waarin de flessen werden verpakt is super leuk, ik kan jullie nu al zeggen dat dit een vaste waarde op mijn cadeautjes-lijst wordt. Bijvoorbeeld de “I love Rosé” box (voor maar €45) lijkt me een ideaal cadeau voor veel van mijn vriendinnetjes.

 

Een box met wijn lijkt je nu niets speciaal, maar “de wijnbox” is echt wel net dat ietsje meer hoor. De selectie wijnen gebeurt door wijnprofessionals en gaat rechtstreeks via wijnboeren. Enkel de beste kwaliteit is goed genoeg om door de selectie te geraken. Geen bulkwijnen die je bij je nachtwinkel ook tegen komt dus.

Ook verzorgen ze je bij “de wijnbox” uitgebreid van informatie over alle wijnen op hun website, en je kan er ook terecht voor leuke wijnartikelen.

Leer genieten van een lekker glas wijn!

 

https://shop.dewijnbox.be/nl/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *