Exuviance huidverzorging

Enkele weken geleden konden jullie al lezen hoe tevreden ik was over de fruitzuurpeeling die ik liet doen door Exuviance. Ik begon toen ook met de dagverzorging: reiniging, dagcrème, masker. Hieronder krijgen je de some what boring shit mee, en dan tot slot..
* bouwt de spanning op *
mijn mening.

 

Multi-Protective Day Creme SPF 20 (DAG VERZORGING)

Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 20 is een hydraterende dagcrème met een unieke mix van Polyhydroxyzuren, Vitamines, antioxidanten en een SPF 20. Deze verzorging verzacht lijntjes en rimpels zonder de huid te irriteren. Ook geschikt voor een extreem gevoelige huid.

 • Een multiactieve mix van antioxidanten en een PHA verstevigt de structuur van de gevoelige huid.
 • Doeltreffende anti-agingverzorging die de huid niet irriteert.
 • Breedspectrum zonnebescherming SPF 20.

 

Bionic Oxygen Facial (MASKER)

Dit gel-achtige masker met zuivere essentiële zuurstof helpt de huid te ontgiften, geeft haar extra energie en werkt revitaliserend. Al na één enkele toepassing van dit zuurstofinbrengende masker ziet een vale, vermoeide huid er meteen weer jonger en stralend uit. De gel wordt een schuim na het aanbrengen.

 • Ontgift en revitaliseert een vale huid.
 • Zuurstof stimuleert de vitale energie in de cellen en helpt het collageen in de huid te optimaliseren.
 • Een complex met PHA’s en Bionzuren werkt verjongend, doet de huid stralen en maakt haar weer soepel.
 • Een specifiek polymeer maakt de huid heerlijk zacht.
 • Een polysacharide vormt een hydraterende film op de huid.

 

Gentle Cleansing creme (REINIGING)

Exuviance Gentle Cleansing Creme is een milde wascrème die de gevoelige huid in alle zachtheid reinigt.

 • Rijke zeepvrije formule die make-up en onzuiverheden in alle zachtheid losweekt en verwijdert.
 • Formule met Gluconolacton (PHA) en plantenextracten die de huidtextuur gladder maken.
 • Licht hydraterend, verzachtend.
 • Zonder kleurstoffen.
 • Getest onder toezicht van dermatologen. Hypoallergeen.

 

Now… What do I think?

 

Elke avond verwijder ik mijn make-up met micellair water (van een ander merk fyi), reinigde ik mijn huid met de CC creme van Exuviance en bracht ik mijn geroutineerde nachtverzorging aan (nachtserum + nachtcrème).
Ik reinigde elke ochtend mijn gelaat met de Gentle Cleansing creme en bracht direct nadien de Daily Defense Creme aan. Ongeveer (ja, ongeveer, als het past, als ik het niet vergeet, als ik tijd heb,.. you know) 2x per week bracht ik het Bionic Oxygen Facial maskertje aan.

De reiniging prikt niet en laat mijn huid niet rood achter na gebruik. Ook mijn poriën lijken er na enkele malen gebruik fijner uit te zien.

De dagcrème is vrij dik en romig van structuur. Iets wat ik eigenlijk echt niet zo leuk vind.
Ik breng altijd vrij snel na mijn dagverzorging mijn make-up aan, en wanneer mijn dagcrème te vettig is lijkt mijn gezicht spontaan in een kruising van een clown en een gesmolten barbie te veranderen.
Bij deze crème is dat (thank god) niet het geval.
Ook al lijkt de Daily defense creme heel dik, hij voelt niet vettig aan, smeert makkelijk open, dringt bijna direct in en laat je huid met een gezond gloedje achter. Hij beschermt mijn huid bovendien nog eens extra met een SPF20, win win.
Ik merk dat mijn droogtelijntjes en mijn fronsrimpel énorm verminderen wanneer ik de producten gebruik. Echt een merkbaar/zichtbaar resultaat.

Het masker zorgt er voor dat ik nagenoeg nooit last heb van verstopte poriën of pukkeltjes. 1 nadeel: het kietelt. Haha. Not kidding. Als de crème-gel in contact komt met de huid en alles begint te bruisen of broebelen voelt het alsof er wel 1000 kleine beestjes over mijn gezicht lopen. Irritant. Maar tegelijk ook fascinerend en wel een beetje leuk. I’m strange like that.

 

In case dat ik niet duidelijk was: Exuviance is vanaf nu een vaste waarde geworden in mijn badkamerkast. Ik wil en kan niet meer zonder.
De reiniging en het masker zijn uitstekend, maar die dag crème.. Wow.
Ik heb al veel producten van veel merken getest en gebruikt, maar dit, dit is het kroonjuweeltje.
Ik word voor alle duidelijkheid niet betaald om dit te zeggen of om crèmekes op mijn gezicht te smeren dus believe me when I say; you need this. You do.

Ik bestel zeker in de toekomst nog een serum, de nieuwe AF Vitamin C20 serum capsules (met 20% vitamine C) als kuur, en een nachtverzorging als aanvulling op mijn nieuw Exuviance ritueel.
Jup. Fo’ sure. It’s that good!

 

https://exuviance.be/nl/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *