Emma matras

Als je me een beetje volgt op social media – of als je me persoonlijk kent – dan weet je dat het belangrijkste in mijn leven SLAPEN is.
Haha just kidding. Maar eerlijk. Ik slaap graag. Mega graag. Echt super mega graag.

Ik heb een zittend beroep en werk soms meer dan 15 aansluitende uren op een dag.
Ik zit niet op de meest ideale stoel en heb ook niet de meest comfortabele positie, bovendien heb ik vaak ontstekingen en blokkades in of rond mijn ruggenwervels, dus het is evident dat ik vaak rugpijnen heb.
Ik ga regelmatig langs bij de kine, maar dat helpt ook maar een beetje..
Als ik thuis kom en in bed kruip dan is het echt heel belangrijk dat ik op een matras lig die mijn rug optimaal ondersteunt. Natuurlijk wil ik een matras die er bovenop nog eens leuk uitziet, niet te hard is, makkelijk proper te houden is en optimaal adement.
Ik dacht eventjes dat ik een onrealistisch beeld in mijn hoofd had.

Tot ik EMMA-MATRAS leerde kennen.

Als geen ander matras past Emma zich aan je lichaam aan. Dit komt door de combinatie van een drukverlagende Airgocell®laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim.

 

Waarvoor staat de Emma matras?

Soepel en vochtregulerend

De matrashoes is gemaakt van een uniek, vochtregulerend materiaal. De elastische vorm past strak om je matras, en je kunt het gewoon wassen. Je kunt er dus zelfs zonder hoeslaken op slapen (niet dat ik dat ooit zou doen, maar hey, interessant om te weten).

 

Ademend en puntelastisch

De toplaag van het geavanceerde Airgocell® garandeert een ultieme nachtrust. Door de gelachtige structuur heb je geen last van pijnlijke drukpunten: de matras geeft mee waar dat nodig is en biedt daarnaast toch weer alle ondersteuning. Bovendien ademt het en blijft dus koel en droog.

 

Drukverlagend en lichaamsvolgend

Traagschuim is de perfecte tussenlaag: het verdeelt je gewicht op de best mogelijke manier. Wat je houding ook is, het zorgt ervoor dat je goed ligt. Emma voelt daarom extra comfortabel aan.

 

Ondersteunende basis

Het koudschuim zorgt voor ondersteuning waar je lichaam dat nodig heeft en flexibiliteit waar dat prettig is. Je wervelkolom blijft daarom in zijn natuurlijke positie, of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Juist omdat de meeste mensen afwisselend slapen, is dit zo belangrijk.

Stijlvol en ademend

De donkergrijze zijkant van de matrashoes zorgt voor een goede ventilatie, en ziet er stijlvol uit. Dankzij de anti-slipvlakken blijft de matras op elke ondergrond goed liggen.

 

Vollédig eerlijk: deze matras is top. Niet alleen “on paper” maar ook echt in de praktijk. Veel meer kan ik er niet over zeggen eigenlijk. Ze is echt gewoon heel erg goed.

Goedkoop is ze niet; afhankelijk van je formaat schommelen de prijzen afgerond tussen de €500 en €1000, maar ze is het absoluut waard. En fyi; een Tempur matras kost dubbel zo veel dus zò duur is ze nu ook niet hé.
Emma wordt in Duitsland geproduceerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over chinees groothandel gedoe waar ze matrassen voor €10 laten maken en voor €1000 verkopen. Bij Emma betaal je echt puur de kwaliteit. De Emma matras bestaat uitsluitend uit materialen die het Öko-Tex 100 certificaat (eerste klasse) bezitten. Dit keurmerk wordt alleen toegekend als het product vrij is van schadelijke stoffen. De eerste klasse is de hoogst mogelijke klasse, wat betekent dat de matras zelfs voor baby’s geschikt is.

 

Binnen België geniet je bovendien van gratis verzending en gratis retour.
Je vraagt je af wat ik bedoel met “retour” hé? Wel, je mag de matras 100 dagen thuis uittesten. Nee, echt, ze leveren je matras gratis thuis, en je mag er 100 dagen op slapen. Als (I doubt it) je de matras toch niet wenst te houden dan volstaat een mailtje of telefoontje. Geen gedoe.
Je krijgt het vollédige aankoopbedrag terug. En aangezien ze gratis bezorgen én ophalen, is “het vollédige” aankoopbedrag ook echt 100%. “Daarover doen we niet flauw !” zeggen ze bij Emma.

 

Zeg, what are you waiting for?
Neem eens een kijkje op onderstaande link en bestellen die handel!

https://www.emma-matras.be/?utm_source=http%3A%2F%2Fwww.wijvenshit.be%2F&utm_medium=referral&utm_campaign=wijvenshit

 

Nog vragen?
Get in touch (hallo@wijvenshit.be)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *