Les Couleurs De Noir: Fall Favorites

Dat ik fan ben van Les Couleurs De Noir dat kon je in een vorige post (hierzo:http://www.wijvenshit.be/2017/10/21/les-couleurs-de-noir/ ) al lezen.
Ik probeerde toen voor jullie de bronzer en poederkwast uit.

Vorige week was ik opnieuw te gast bij LCDN voor de voorstelling van enkele must-try producten.
Vandaag zal ik het hebben over het nieuwe oogschaduwpalletje, de mascara, en het wenkbrauwpotlood.

Voor wie te lui is om de vorige blogpost over LCDN open te klikken vat ik eerst nog snel eens samen waar het bedrijf voor staat.

Les Couleurs de Noir werd in Gent (my hometown) opgericht door de overtuiging dat elke vrouw recht heeft op schoonheids- en verzorgingsproducten, ook diegene met een gevoelige huid of met een allergie.
Met deze filosofie in het achterhoofd ontwikkelt LCDN elk product op basis van een blacklist.
De blacklist (how cool is that?) bestaat uit meer dan 2000 ingrediënten waar het merk niet achter staat, waarvan ze niet overtuigd zijn dat ze een meerwaarde of positief effect op/voor de huid hebben, waar veel vrouwen allergisch of gevoelig op reageren, en welke het merk dus geheel niet gebruikt.

LCDN is volledig vrij van parabenen en parfum (yay!) en is dermatologisch getest en goedgekeurd.

 

 

F-OXY MASCARA

De F-OXY mascara bevat Oxy-Relief Therapy die de microcirculatie en de gezondheid van de wimpers stimuleert. Geozoniseerde Jojoba Olie herstelt het volume, de elasticiteit en de natuurlijke glans van de wimpers, terwijl de rijke maar uiterst lichte formule de wimpers omhult voor meer volume, extra lengte en een verbeterde krul.

Het was de eerste keer dat ik deze mascara gebruikte, hij stond al lang op mijn verlangslijstje dus mijn verwachtingen waren hoog.
Ik ben fan.. denk ik.
Ik probeerde  de bruine variant (ik draag aaaaaaltijd zwarte) mascara uit en dat kleur is echt.. ja.. bruin.
Ik kan dus niet meespreken van gitzwarte wimpers en een diepe intense blik.
De F-OXY mascara zorgt echter wel voor mooie volle en lange wimpers dus score!

 

SOFT TOUCH EYESHADOW QUATTRO 02 WARM

Voor wie op zoek is naar een oogschaduwpallet om dagelijks een naturelle look mee te creëren kan ik dit palletje zeker aanraden.

Voor wie op zoek is naar een oogschaduwpallet om smokey eyes en diep gepigmenteerde looks te verwezenlijken.. not so much.

 

De oogschaduwkleurtjes zijn prachtig en passen volgens mij echt bij ie-de-reen.
Ik merk dat wanneer ik eerst een oogschaduwprimer aanbreng, de kleuren mooier dekken en de pigmentatie beter tot zijn recht komt.

 

STYLO SOURCILS WR

De Stylo Sourcils WR is een uitschuifbaar wenkbrauwpotlood met een fijne punt voor een ultra precieze definitie van de wenkbrauwen. De textuur is poederachtig, uiterst licht en heeft een uitstekende glide. Achteraan bevindt zich een slijper en een borsteltje. Met het borsteltje breng je de wenkbrauwen in model en werk je de kleur uit. Het resultaat is erg naturel, water-resistent en lang houdend.

Perfectionnnnnnnn!

Als er 1 ding is die je mee grabbelt uit de apotheek; laat het dan dit zijn.

Doordat het wenkbrauw”potlood” eigenlijk meer een stylo is kan je veel fijner en strakker werken dan met een standaard potlood. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan je iets meer of minder druk uitbrengen om een donkerdere of lichtere -meer naturelle- afwerking te krijgen.

Achteraan de “stylo” zit er een klein borsteltje waarmee je alles mooi kan blenden, en een slijpertje om je steeds weer te verzekeren van die scherpe “edge”.

Dit wordt without a doubt een vaste waarde in mijn make-up tas (eigenlijk heb ik een make-up KAST, maar soit).

 

Alle producten van LCDN zijn verkrijgbaar bij de apotheek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *