Woodiful – Houten zonnebrillen

Woodiful is sinds 2014 dé webshop voor al jouw houten lifestyle gadgets.
Alle producten zijn 100% handgemaak.
Aangezien er geen nep-houten gedoe aan te pas komt, en alles wel degelijk uit 100% echt hout bestaat, EN aangezien ieder stukje hout anders is, heb je dus steeds een uniek exemplaar.

Woodiful verkoopt naast gsm hoesjes en horloges ook zonnebrillen voor mannen en vrouwen.
Allemaal tijdloop en klassevol.

Neem even een kijkje op https://www.woodiful.com/nl/houten-zonnebrillen/ of lees hieronder even mee waarom je volgens Woodiful moet kiezen voor een van hun unieke brillen.

 

 

Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Van de hout selectie tot de vorming van de lens, elke stap in het productieproces vereist zorgvuldige overwegingen. Onze acetate, stenen, bamboe en houten zonnebrillen zijn gemaakt van de mooiste en krachtigste natuurlijke materialen die op aarde te vinden zijn. We blijven continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Nieuwe materialen die een toevoeging zijn voor ons weloverwogen assortiment. Al onze producten zijn handgemaakt. Een productieproces dat aandacht voor detail garandeert en er voor zorgt dat de geest van het vakmanschap terugkomt in de producten die worden gecreëerd.

Unieke designer houten zonnebrillen

Onze designers zijn er op gebrand unieke producten te ontwerpen. Onze vakmannen willen niets anders dan ongeëvenaarde schoonheid vervaardigen. Woodiful’s marketeers en medewerkers verlangen er naar om onze unieke boodschap aan jou over te brengen. We garanderen unieke designer zonnebrillen gemaakt van esthetische natuurlijke materialen. Door de unieke nervenstructuur is iedere houten zonnebril anders. De acetate zonnebrillen zijn gemaakt van gerecycled plastic, waardoor elke zonnebril een andere kleurstelling heeft.

De houten zonnebrillen zijn er in diverse soorten en maten. Van het wereldberoemde Wayfarer model tot aan spiegelende ronde bamboe zonnebrillen. Navigeer eenvoudig door het volledige aanbod. Door de variaties te gebruiken onder de zonnebrillen krijg je de verschillende varianten te zien.

Stijlvolle bescherming voor jouw ogen

Naast een stijlvol design van de acetate, stenen, houten en bamboe zonnebrillen, staat ook kwaliteit bij Woodiful hoog in het vaandel. Al onze zonnebrillen zijn dan ook voorzien van gepolariseerde glazen en het UV-400 label. Hierdoor kun je met een gerust hart de zon tegemoet zien.

Geniet van de zon, het strand en de zee

Met een houten zonnebril van Woodiful geniet jij op een unieke en veilige manier van jouw vakantie richting de zon of van jouw vrije dag op het balkon. De bamboe brillenkoker die je gratis bij jouw houten zonnebril ontvangt zorgt voor een optimale bescherming van de zonnebril gedurende je reis naar de zon. Ook voor je overvolle weekendtas of dagelijkse rugzak gelden de brillenkokers als robuuste klappenvangers. De kokers hebben overigens nog veel meer functies zo hebben enkele fans al laten zien.

Houten zonnebril goedkoop kopen bij Woodiful

De combinatie van al deze factoren zorgen ervoor dat de houten zonnebrillen van Woodiful een absolute must-have zijn. Om onze designer brillen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken hebben we er voor gekozen om onze prijzen laag te houden. Hierdoor hebben we er wel voor moeten kiezen om verzendingen buiten Nederland te belasten met verzendkosten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *